Familie-erfgoed sinds 1860

Ons familiebedrijf produceert al 160 jaar extra vierge olijfolie. Gerund door de vijfde generatie van de familie Vassiliadis-Drekolias sinds 1860, voeren we een lange familie-erfenis uit in de olijventeelt. Onze rijke familietraditie heeft ervoor gezorgd dat het vakmanschap en de expertise in het maken van olijfolie van topkwaliteit zijn doorgegeven van generatie op generatie. Door onze familiegeest en hard werken in combinatie met eeuwenoude, ambachtelijke praktijken zijn wij in staat om een kenmerkende olijfolie van premium kwaliteit te produceren in overeenstemming met onze waarden.

 

Ons familiedomein ligt buiten het pittoreske kustplaatsje Kalo Nero, in de regio Messenia. Het is traditioneel de belangrijkste olijfproducerende regio in Griekenland. Het dorp ligt in de buurt van zowel de regionale hoofdstad Kalamata als de historische geboorteplaats van de Olympische Spelen, het Oude Olympia.

 

Wanneer u onze olijfolie kiest, geniet u van dezelfde olijfolie als onze familie elke dag doet. Onze pure en ongerepte extra vierge olijfolie komt rechtstreeks uit onze eigen olijfgaarden.

 

Proef de authenticiteit! Met elke druppel deelt u in ons rijke erfgoed.